edirne prefabrik ev modelleri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Yaşadvertığımız şehirlerin karmaşık ve kalabalık olması, her yerde çOkay katlı binaların inşa edilmesine neden olmuştur. Bu nedenle pek çok kişi son dönemlerde yorucu ve tek suggestion şehir hayatından kaçıp bahçesi veya verandası olan tek katlı prefabrik ev hayalini kurmaya başladı.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları da yüksek tavanlı modellerde geniş bir seçenek sunmaktadır.

Ayrıca, prefabrik evlerin inşaatı sırasında daha az atık oluşur ve bu da çevreye daha az zarar verir.

İki katları prefabrik evlerin fiyatları dubleks bir beton eve kıyasla çOkay daha uygundur. Bu nedenle yazlık amacıyla kırklareli prefabrik ev modelleri pek çOkay kişi için tercih edilmektedir.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. kırklareli prefabrik ev Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Prefabrik iki villa tek katlı lüks konutta yaygın tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Tek bir zemin betonu üzerine yan prefabrik ev yana kurulum yapılabilen prefabrik ikiz villa fiyatları tercih edenlere en iyi ekonomiyi yaşatıyor.

Edirne’de prefabrik ev sahibi olmak isteyenler, farklı modeller ve fiyat seçenekleri arasından kendilerine uygun olanı prefabrik ev fiyatları tercih edebilirler.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin çanakkale prefabrik betonu bile atmamanız gerekiyor.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çAlright sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page