Prefabrik Evler

Wiki Article

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Özellikle 2021 yılı sonu itibariyle inşaat malzeme fiyatlarındaki artworkış ev sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara yöneltti. Malzeme fiyatlarındaki artışı iki önemli unsur tetikledi. Bunlardan biri coronavirüs pandemi döneminin tedarik zincirlerinde oluşturduğu etki diğeri de Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş.

Prefabrik yapılarımızda ise 16 dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

Duvar kalınlığı ve kalitesi prefabrik yapının dayanıklılığını arttıran bir unsurdur. Yapılan arazinin şartlarına uygun olarak kullanılacak malzemenin kaliteli olması ısı ve ses yalıtımı açısından önemlidir. Ayrıca kullanılan malzemenin kalitesi yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

• Bu ev çeşidinin çevreye duyarlı olması da bir başka avantajıdır. Prefabrik evler suya dayanıklı ve yanmaz yapıda olan malzemeler kullanılarak yapılır.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında prefabrik ev fiyatları bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer yapılarda bu Web olarak görülememektedir.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Ayrıca kullanılan malzemelerin yangına karşı dirençli olmasına da dikkat edilmelidir. Gizle

Report this wiki page